Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Bűnmegelőzési vetélkedő

Október 26-án délelőtt az Ifiházban rendezték meg – a „Tiéd a város, te vigyázz rá!” projekt keretén belül – a városi bűnmegelőzési vetélkedőt. A versenyre felső tagozatos általános iskolák ötfős csapatait várták, akik szeretik a kihívást, érdeklődnek a rendőrség munkája iránt, szeretnek játékos, ügyességi feladatokban rész venni.

Két lelkes csapatunk képviselte iskolánkat az 5., 6. és 7. osztályból. A kellemes, napsütéses délelőttön a gyerekek nyomozhattak, házkutatást tartottak, eltépett levelet raktak össze, kerékpárral ügyeskedtek, volt még activity, tudáspróba, rendfokozatok felismerése. A csapatok a feladatok megoldásával betekinthettek a rendőrség munkájába, felhívták a figyelmüket a bűnmegelőzés fontosságára, és nem utolsósorban hasznosan töltötték a szabadidejüket.

A versenyző gyerekek lelkiismeretesen és figyelmesen oldották meg a feladatokat és állták ki a próbákat. A menetlevelükbe nagyon sok pontot gyűjtöttek, így szerezték meg az első és második helyezést, a dicsőséget jelentő kupát és az értékes tárgynyereményeket!

Gratulálunk nekik, büszkék vagyunk rájuk!

 

Az I. helyezett csapat tagjai:

Berde Márton 5. o. – csapatkapitány

Hári Ágnes 5. o.

Török Bernadett 5. o.

Zsányi Zsanett 5. o.

Szilágyi Miklós Krisztián 5. o.

 

A II. helyezett csapat tagjai:

Rácz Imre Vince 7. o. – csapatkapitány

Kótai Ádám 7. o.

Gali Tamás 6. o.

Rozsnyai Péter 6. o.