Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tájékoztató

Mindenki figyelmébe!

A hozzám eljutott minden alapot nélkülöző mocskos pletykák hatására a rendőrségen rágalmazás és becsületsértés miatt feljelentést tettem.

Szeretném jelezni mindazoknak, akik becsületembe gázolva a hátam mögött valótlanságokat terjesztenek, hogy mivel engem, mint Isten elhívott szolgáját vádolnak, ezért ügyem nemcsak az emberi igazságszolgáltatásra tartozik, hanem mocskos pletykájukról az élő Isten színe előtt kell - előbb vagy utóbb - számot adniuk. Amennyiben a rágalmak terjesztőjét a rendőrség megtalálja, nagy összegű pert fogok ellene indítani. A befolyt összeget az egyházi iskola fejlesztésére fogom fordítani.

Pella Pál
lelkipásztor

 

Tájékoztató
 
Tájékoztatom mindazokat, akik velem együtt felháborodva hallották a személyemet érintő, felháborító, igaztalan vádakat, hogy szerető, kiegyensúlyozott családban élek, a férjemet, a gyermekeimet tisztelem és szeretem, a családot pedig szentnek és sérthetetlennek tartom. Semmilyen, ezt megcáfoló cselekedetem nem volt és nem lesz. Csak sajnálni tudom, aki kitalál, terjeszt, vagy elhisz olyan rágalmakat, amelyek hozzánk, velem kapcsolatban eljutottak. Amennyiben a rendőrség megtalálja a rágalom elindítóját és terjesztőit, én is nagy összegű nem vagyoni kártérítést fogok indítani. Hangsúlyozom továbbá, hogy a rágalmakat az általam vezetett református iskola elleni támadásnak tekintem, ami által nemcsak engem, hanem a hozzá bármilyen módon kötődő embereket is megsértették. Köszönöm mindazoknak, akik nem hiszik el és elutasítják a terjesztett rágalmakat.
 
Borsosné Lekvár Erika
igazgató