Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Népmese Napja 2021

2021. október 1-jén tartottuk a Magyar Népmese Napja alkalmából a rajzpályázat eredményhirdetését és az online csapatversenyünket. Idén az élet vize, az örök ifjúság vize került a középpontba. Mesés rajzok és gyönyörű alkotások (lapbookok) készültek a gyerekek kezei alatt. Az ország 17 településéről érkeztek rajzok és neveztek be csapatok.

A versenyen 41 csapat utazott a népmesék varázslatos világába. Az online fordulóba a Teams felületén kapcsolódtak be a csapatok, és három korcsoportban folyt a vetélkedés (3-4., 5-6. és 7-8. évfolyamosok). A mesékhez kapcsolódóan digitális, játékos, kreatív feladatok várták a gyerekeket. Az első fordulóban gyűjtött pontszámát minden csapat tovább növelte.

Végül izgalmas és szoros verseny kerekedett, öröm volt látni a gyerekeket, ahogy szorgoskodtak a feladatokkal. Az eredményhirdetést már valamennyi csapat izgatottan várta. Korcsoportonként külön díjaztuk a vendég iskolák csapatait és az Erőss-diákokat.

Szívből gratulálunk minden versenyzőnek és a felkészítő pedagógusoknak! Köszönjük a családok, a szülők, támogatását!

Köszönetet mondunk a Püspökladányi Református Egyházközségnek a rajzpályázat díjazottainak jutalmazásában nyújtott támogatásáért.

A rajzpályázat és a csapatverseny eredményét hamarosan közzétesszük az iskolánk honlapján is.

Aki nem hiszi, járjon utána....

microsoftteams-image--91-.png   microsoftteams-image--92-.png

 

 

Menüpontok