Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tábori élmények

Tábori élmények

 

 

 

"Ha az Alföldről idejön egy gyerek vagy egy család Szilvásváradra, nem mindennapi dolgokat lát. Itt a Bükkben különféle látnivalók várják az embereket: a Milleniumi kilátó, az Erdészeti Múzeum, az erdei kisvasút. Nekem legjobban a számháború tetszett. Ez volt az eddigi LEGESLEGJOBB TÁBOROM!" Fórián Anna 4.o.

 

"Nekem ez a tábor új volt, mert még nem volt olyan, hogy egy hétre elmegyek otthonról és ott is alszok. Különleges volt számomra, mert az Alföldről jöttünk, ahol nincsenek lejtők meg hegyek. Itt a Bükkben sokféle dolog van: pl. az ősember barlangja, a Milleniumi kilátó, a Fátyol vízesés és sok más élvezetes dolog." Kovács Márta 4.o.

 

"A tábor szerintem rajtam kívül másoknak is tetszett. Legelső nap nehéz volt megválni az otthonunktól, de gondoltam, hogy gyönyörű emlékekkel megyek haza. Ez így is történt, csodálatos élmények kötnek már ehhez a vidékhez." Mohos Lili 3.o.

 

"Az utazás jó volt. Mikor megérkeztünk, pihentünk egy keveset majd fürödtünk a medencében. Érdekes volt a második nap, mert régészkedtünk, ősállatokról és ősemberekről tanultunk. A csontkeresés tetszett a legjobban. Minden napnak megvolt a maga élménye, nagyon jól éreztem magam." Tóth Ildikó 3.o.

 

"Már nagyon vártam az indulás napját. Eger egy igen szép és nagy város. Az Érsekkertben tettünk egy nagy sétát. Szilvásváradra érve a nagy melegtől menekülve a medencébe lubickoltunk. Sokat túráztunk. Számomra érdekes és különleges volt a Kerek templom. Sosem volt még velem ilyen dolog, hogy reggel bejöttek ellenőrizni a szobát, nincs-e szemét, be van-e ágyazva. Az is jó volt, hogy minden reggel tornáztunk. A reggeli, az ebéd és a vacsora is mindig finom volt. A Lipicai ménes, a díszes kocsik és hintók valamint a filmvetítés is érdekes volt. Nagyon jó volt ez a tábor." Berde Márton 3.o.

 

"Szép a természet és csodaszép helyen van a szállás. Minden nap sokat túráztunk,barangoltunk. Egy szobában négyen voltunk, egyedül pakoltam mindig, erre büszke vagyok. Nagyon nehéz volt felmenni a kilátóba, de megérte. Minden nagyon tetszett, pl. a Kocsi Múzeum, Erdészeti Múzeum, Lipicai ménes, a Kerek templom, utazás a kisvasúttal, a mindennapi fürdőzés, a pincében a mozizás. Szívesen maradtam volna még." Nagy Flóra 3.o.

 

"Nekem ez a tábor azért tetszett, mert kedvesek voltak és a szüleim se hiányoztak annyira. Jó volt túrázni, jókat aludtam és finom volt az étel. Minden nagyon tetszett, amit csináltunk." Karacs Lajos 3.o.

 

"Kedvenc emlékem a táborból az, amikor kisvasutaztunk. Igaz lassan ment, de azért jó volt, mert így jobban lehetett látni a tájat. Ez volt a legjobb 4 nap, amit távol töltöttem az otthonomtól." Kaszás Laura 4.o.

 

"Minden nagyon tetszett, de a legjobb az volt, amikor együtt szalonnát sütöttünk." Fekete Zoltán 3.o.

 

"Nagyon jókat túráztunk, nagyon sok ismeretet megtudtunk, nagyon jól éreztem magam. Sokat beszélgettünk a lányokkal, akikkel egy szobában voltunk. Finom volt az étel." Zagyva Szilvia 3.o.

 

"Voltunk Egerben kirándulni, jó volt nagyon a szállás, szépek voltak a szobák." Kiss Borbála 3.o.

 

"Érdekes volt, hogy minden nap a tanár nénik eldugtak egy-egy kis cédulát, amire rá volt írva az aznapi program, és ezt meg kellett keresnünk. Nekem legjobban a Milleniumi kilátó tetszett. Szerencsénk volt, hogy a nagy meleget, ami Püspökladányban volt, mi a fák árnyékában tölthettük." Rábai Réka 3.o.

"A medence nem volt nagy, de mindannyian belefértünk, s jót játszottunk a nagy melegben. Szép volt a falon a sok-sok trófea. Az étel is nagyon ízlett. Igazi meglepetés volt a szülinapi tortám. Itt mindenki jól érezte magát." Boros Botond 3.o.