Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Igazgatói tájékoztató

Kedves Szülők!

Magyarország kormányának 1102/2020 (III.14) határozatával az iskola, a pedagógusok, a tanulók és az Önök életében is nagy változások következtek be egyik napról a másikra.

Mindannyian megéltük, átéreztük a döbbenetet, a pillanatnyi tanácstalanságot. Ugyanakkor gyorsan akklimatizálódtunk a kialakult (kihirdetett)helyzethez, mára sikerült digitalizálnunk a tanítás-tanulás folyamatát.

Tanulóink, az Önök hathatós segítségével is, tisztában vannak azzal, hogy nem tanulási, illetve iskolába járási szünetet kaptak, a tanulást digitálisan kell folytaniuk.

Pedagógusaink óriási erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy az eddig kialakított és jól működő tanítási stratégiákat egészen új, digitális módszerekre cseréljék le.

Önök, remélhetően a legtöbben otthon tartózkodva, aktívabban tudnak, és tapasztalataink szerint akarnak is, részt venni gyermekük tanulási folyamatában. Hálásak vagyunk érte, hogy ezt így teszik.

Bár mára mindenki tisztában van azzal, hogy a legtöbbet az „otthon maradással” segít magán, és másokon, fel szeretném hívni arra a figyelmüket, hogy lehetőség szerint kiskorú tanuló csak szülői felügyelettel hagyja el lakóhelyét, és csak akkor, ha ez mindenképpen indokolt. Köszönjük, ha erre is odafigyelnek!

Tisztelettel köszönjük meg azt is, hogy aktív partnereink voltak a megfelelő kommunikációs csatornák létrehozásában.

Remélhetőleg hamar visszaáll a korábbi rend, de addig is jó érzéssel tölt el bennünket pedagógusokat, és engem, mint intézményvezetőt, hogy számíthatunk Önökre, számíthatunk egymásra ezekben a nehéz időkben is.

                Eddigi tartalmas együttműködésünk folytatásának reményében, tisztelettel

 Borsosné Lekvár Erika intézményvezető