Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Az iskolánk - egy év múlva

Hálásan köszönjük azoknak a gyerekeknek, akik elgondolkodtak iskolánk jövőjén és megtervezték, megfogalmazták, lerajzolták jövőbeni elképzelésüket.

Fantasztikus gondolatok és rajzok születtek. Pozitív és reményteli jövőképük valóban imádságra ösztönöz bennünket.

Áldás, békesség! 

 

Baranyai Fanni 1. a osztályos tanuló 
"Vidám és mozgalmas tevékenységek tárháza"
különdíjban részesült.

fanni_baranyai_97543307_2816703325095639_5558944766411931648_o.jpg

 

 Szilágyi Diána 3. a osztályos tanuló 
"Alaposan megtervezett, nagyszerű tevékenységi 
lehetőségekkel felszerelt iskola"
különdíjban részesült.

diana_szilagyi_iskolank-1-ev-mulva-3.a-szilagyi-diana.jpg

 

Kiss Lajos 6. a osztályos tanuló 
"Tartalmas és reményteli jövőképet bemutató fogalmazás"
különdíjban részesült.

 

Iskolánk egy év múlva

,A 2020-2021-es tanévben járunk. Nagy változások mentek végbe a világban és az iskolákban, így a mi iskolánkban is.

,A digitális világ teret hódított, fejlődött az oktatás minősége, és bővült az iskolánk minden téren. Haladjunk szépen sorba. Az iskolába sem egyszerű már belépni, hiszen a bejáratnál egy porta helyiség fogad bennünket, ahol egy minden diák részére kiadott chip kártya lehúzását követően tudunk az iskola udvar részére bejutni. Ezen belépési rendszer használatát figyeli, és a rendre ügyel a portán lévő portás bácsi, aki kedvesen eligazít mindenkit aki eltéved, vagy nem tudja a rendszabályokat. Az iskola udvar részére érkezvén látható a régi bal oldali felújított épületsor mellett az impozáns új épületrész. Az én termem is ebben az új épületben van, annak emeleti részén. Nagyon örültem amikor megtudtam hogy az új osztálytermünk ezen épületben lesz, mert itt csak pár osztálynak a terme van, viszont van helyette nyelvi labor és kísérleti terem helyiség is. A nyelvi laborban Miss Rita angol tanárnő rengeteg hanganyagot hallgattat velünk, mely során sokat fejlődött a kiejtésünk és a nyelvi értésünk is. Ennek köszönhetően haladunk töretlenül előre a nyelvvizsga felé. A kísérleti terem Kiss Zsuzsa tanárnő „boszorkénykonyhája”, ahol számtalan érdekesebbnél érdekesebb kísérletet hajtottunk végre, ami sokkal izgalmasabbá és érthetővé teszi ezeket a természettudományos dolgokat, amik előtte nehezen érthetőek vagy megfoghatatlanok voltak számomra. Ezen épületből nyílik még a számomra nagyon fontos helyiség a tornaterem. Erről csak annyit szeretnék mondani, hogy hatalmas és rendelkezik egy kis konditerem helyiséggel is, amit minden héten két alkalommal használunk testnevelés órán. A lányoknak és nekünk fiúknak is van ezen kondi teremben külön-külön olyan gép, ami fejleszt bennünket. Én úgy hívom ezt, hogy vannak csajos gépek és vannak olyan berendezések is melyeket főként csak mi fiúk használunk. Mindez Keserű Attila tanár úr szigorú felügyelete mellett zajlik, aki nem mellesleg büszkén néz végig rajtunk diákjain, mivel sokat fejlődtünk fizikálisan a sok nagyszerű gép és lehetőség miatt, ami megadatott nekünk. Az iskola minden épülete, minden tanterme belső kamerarendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy aki beteg online becsatlakozzon a továbbfejlesztett Teams felületen keresztül a saját osztályának órájába és ágyból követhesse az órát, így kevésbé maradunk le a tananyaggal betegség esetén, továbbá az osztály részeként érezhetjük még betegség idején is magunkat. Ennek én nagyon örülök, így kevesebbet kell pótolni, könnyebben zárkózunk fel betegség után. Szót kell hogy ejtsek az iskola udvarán lévő műfüves pálya bővítéséről is a testvérem nagy örömére, mely kapott lelátót, kivetítőt, így a focimeccsek még élvezhetőbbé váltak. A templomunk is folyamatosan szépül, bővül, már a karzatokon is helyet foglalhatnak a családtagjaink, így mindenki bőven elfér a nagyobb istentiszteletek alkalmával is.

,Összességében úgy gondolom, hogy a fejlődés mindig jó! Szuper! Talán kijelenthetem, hogy a legszuperebb az én iskolám a környéken! Büszke és boldog vagyok, hogy ebbe az iskolába járok!

 

További alkotások:

Ferenczy Ajna 1. a osztályos tanuló alkotása:

ajna_ferenczy_ferenczyajna_1.a_iskolaegyevmulva.jpg

 

Schmidt Petra 1. a osztályos tanuló alkotása:

schmidt_petra_schmidt-petra-1.a.jpg

 

Gönczi Patrik 5. b osztályos tanuló alkotása:

patrik_gonczi_gonczi-patrik-5.b.jpg

 

dth2020_kituzo_iskola_5x-400.png

az-iskolank---egy-ev-mulva.png