Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Akikre büszkék vagyunk 2011/2012

egri-zsolt-kicsi.jpgEgri Zsolt 5. a osztályos tanulónk a Püspökladány MÁV Sakk Klub tehetséges versenyzője sok versenyen indult ebben a tanévben (gyakran a felnőttek mezőnyében) és nagyon szép eredményeket ért el. Legújabb: a Hajdú-Bihar Megyei Sakk Diákolimpián a 12 évesek mezőnyében (3. korcsoport) 1. helyezést ért el. Emellett három hangszeren tanul a CSIMI-ben, illetve magánúton (ütő, vadászkürt, zongora). Tagja az iskolai  matematika szakkörnek, csapattársaival VIII. helyen végzett a Matekguru csapatverseny országos döntőjén.

 

imi3fej.jpgRácz Imre Vince 5. a osztályos tanulónk a Református Iskolák XV. Országos Tanulmányi Versenyén matematika tantárgyból 5. helyezést ért el, a Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei fordulóján 9. helyen végzett,  a LOGIKAVERSENY országos döntőjén 7. helyezést ért el, tagja a matematika szakkörnek, csapattársaival III. helyen végzett a Matekguru csapatverseny országos döntőjén, a Hetedhét Határ Legjobb Kis Matematikusa verseny országos döntőjén 8. helyen végzett. A CSIMI-ben ütő tanszakon tanul, tagja a Püspökladányi Labdarúgó Egyesület U13-as csapatának.

 

marciberde1.jpgBerde Márton 3. a osztályos tanulónk az "Olvasom, értem" Megyei Szövegértő versenyen a 28 fős mezőnyben a 7. helyen végzett. Csapattársaival 3. helyen végzett a Területi Közlekedési verseny - KIK (Kerékpáros Iskola Kupa) országos verseny területi döntőjén. Társaival eredményesen szerepelt a Bolyai Matematika Csapatverseny megyei fordulóján. A CSIMI-ben furulyázni tanul, lelkes tagja a Püspökladányi Labdarúgó Egyesület U11-es csapatának.

 

Boros Boglárka 4. a osztályos tanulónk az Egyházmegyei zsoltáréneklő, vers- és prózamondó versenyen zsoltáréneklés kategóriában II. helyezést ért el. Csapattársaival eredményesen szerepelt a Bolyai Matematika Csapatverseny megyei fordulóján, a CSIMI-ben zongora tanszakon tanul.

 

nagy-flora-.jpgNagy Flóra 3. a osztályos tanulónk az Egyházmegyei zsoltáréneklő, vers- és prózamondó versenyen versmondásban különdíjat kapott.

 

 

 

kadar-nora-csenge.jpgKádár Nóra Csenge 2. a osztályos tanulónk az Egyházmegyei zsoltáréneklő, vers- és prózamondó verseny rajzpályázatán III. helyezést ért el. Csapattársaival 3. helyen végzett a Területi Közlekedési verseny - KIK (Kerékpáros Iskola Kupa) országos verseny területi döntőjén.

 

nemeth-balu_.jpgNémeth Balázs Marcell 1. a osztályos tanulónk csapattársaival 3. helyen végzett az Országos Közlekedési verseny - KIK (Kerékpáros Iskola Kupa) területi döntőjén. Lelkes tagja a Bozsik-programban részt vevő focicsapatnak. A helyi egyesület színeiben eredményesen szerepel a birkózóversenyeken: III. Szabó Gábor Emlékverseny (P.ladány) 2. hely, Gyöngyös I. hely, Területi Szabadfogású Birkózóverseny (H.szoboszló) 2. hely, VII. Hódos Imre Emlékverseny (H.nánás) 2. hely, VIII. Bihari Lajos Nemzetközi Szabadfogású Birkózó Emlékverseny (P.ladány) 2. hely, XI. Agro Kaba Kupa Birkózóverseny 1. hely.

 

 

varga-vivien.jpg forian-anna.jpgFórián Anna és Varga Vivien 4. a osztályos tanulók az október 28-án Debrecenben megrendezett Református Iskolák XV. Országos Tanulmányi Versenyén Bibliaismeretből a 15. helyen végeztek.

 

zsuzsi.jpgCsontos Zsuzsa 4. a osztályus tanulónk 2010. óta versenyez a Gyermek és Pónilovasok Országos Szövetsége által rendezett versenysorozatban.
2010-ben az Országos Bajnokság 6. helyezettje lett az ügyességi kezdő kategóriában Viktor nevű pónijával.
2011-ben az ügyességi mellett elkezdte a versenyzést díjugratásban, másik lovával Tequilával.
2011. augusztus 20 -án Kistokajban 4. helyezett lett díjugratásban (itt felnőttek is indultak).
2012. februárjában a Nádudvari Bajnoki Fordulón az ügyességi nehéz kategóriában és a díjugratásban is első helyezést ért el.
Jelenleg az országos ranglista 6. helyezettje.

 

csanady-helga-es-biro-dominik.jpgBiró Dominik 1. a osztályos tanulónk I. helyezést ért el, Csanády Helga 2. a osztályos tanulónk pedig különdíjat kapott a Mesél a Sárrét Megyei Népmesemondó Versenyen.

 

 

 

 

pusztai-akos.jpgPusztai Ákos a 6. helyen végzett az 1. osztályosok 30 fős mezőnyében a Bendegúz NyelvÉSZ verseny megyei fordulójában.

 

 

 

 Büszkék vagyunk valamennyi
kitűnő eredményt elért diákunkra!

 

Folytatjuk!